tiistai 14. syyskuuta 2010

Uusia tavoitteita

Taron kanssa treenailtiin tänään agilityä syksyisen tihkuisesta ilmasta huolimatta. Ensin tehtiin innariharjoituksia (ns. in and out-hyppysarja, jossa esteiden välissä on vain yksi laukka-askel), joista Taro suoriutui varsin mallikkaasti. Se tosin harrastaa edelleen sitä, että hyppii esteet edes takaisin. Toivottavasti saadaan se tapa karsittua pois jossain vaiheessa. Sitten pieni tauko, rakennettiin radanpätkä hypyistä ja puomista. Maija karkeloi ohjaajan paikalla ja minä lisäilin nakkeja puomin takaiselle targetille. Taro yllätti kovasti ja suoriutui mainiosti harjoituksesta. Sitten Maija vielä opetti sille uuden ohjauskuvion, jota minä en ole takuulla koskaan käyttänyt. Toiseen suuntaan se sujui mainiosti, mutta toiseen suuntaan aluksi hieman tökki, kunnes idea piirtyi koirulaisen mieleen. Ensi kerralla tarjoitus napata videokamerakin mukaan, että saadaan vähän kuvamateriaalia ja todistusaineistoa treeneistä.

Suunnittelimme pienellä varauksella tosin, että Maija starttaisi Taron kanssa Lägin HalliCupissa, jos eteneminen sujuu tähän malliin. Jos ei ensimäiseen osakilpailuun, niin ehkäpä toiseen. Menen sen kanssa varmaan huomenna harjoittelemaan rengasta, jos nyt ei kaatosade iske. 

Impi osoitti aamulla mieltään, kun se huomasi ulkona satavan. Se ei suoranaisesti ole sateen ystävä ja kääntyy kannoillaan heti jos huomaa, että talon ulkopuolella tulee vettä taivaalta. Pakkohan se tietty oli viedä ulos, mutta joka mutkasta tuli hirmuinen taistelu aiheesta, mennääkö jo kotiin vai jatketaanko kierros loppuun. Jatkettiin loppuun. Pennuista on tullu yhä vilkkaampia ja ne pääsevät jo muutaman askeleen neljällä jalalla :) Kävin tänään ostamassa kunnollisen maton pentuhuoneen lattialle, jolla voi sitten harjoitella tassuttelua paremmin. Ostin myös itselleni sienikorin, mutta sillä välin kun kävin mustissa ja mirrissä ostamassa jotain ekstraherkkuja Impille ja Tarolle, Taro oli ottanut korin käsittelyynsä. Onneksi se sai vain muutaman kolhun kylkeensä ja on vielä käyttökelpoinen... Mutta olisihan se tietysti ollut hienoa päästä testaamaan sitä ehjänä. Jesarille tulee taas käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti