torstai 23. syyskuuta 2010

Lady Burberry-Dracula

Suojellakseni Impin nisiä kylmältä ja märältä, sovittelin sille eri takkeja varastosta. Pääkallotakista ei ollut iloa, eikä sen puoleen HongKongista ostamastani sadetakista. Sen sijaan kaverini tekemä Burberry-tyylinen oranssipohjainen kaulustakki suojeli juuri sopivasti nisiä (vaikkakin ylimmät nisät jäävät tässäkin paljaaksi). Takki kyllä sopii Impille hyvin, mutta Suvi purskahti nauramaan, lähtiessämme lenkille Ramin kanssa. Hänen mukaansa se näytti aivan Burberry-ladyn ja Draculan risteytykseltä. Näinpä siis. pitänee ottaa siitä huomenna kuva kun lähdetään lenkille, niin ymmärrätte mistä puhun ;) Impistä puheen ollen; sen maidon laskeutumattomuus äityi hauteista ja hyvänsuuntaisesta kehityksestä huolimatta lieväksi nisätulehdukseksi ja se sai eläinlääkärin määräyksestä antibioitteja. Impin olotila on kohennut huomattavasti ja se on taas pirteä oma itsensä. Pentujenkaan mahat eivät näytä vielä menneen sekaisin.

Taro oli treeneissä varsin taitava, vaikka pientä hössöttelyä on edelleen ilmassa. Maijan ja Taron yhteistyö alkaa pikkuhiljaa hioitua, joten en ainakaan vielä hautaa toivoa, että kaksikko starttaisi Lägin Hallicupissa, joista ensimmäinen osakilpailu on 9.10. Ainoa, että mikäli Taro osallistuu DRAJiin niin seon 10.10., mutta se on vielä pohdinnan alla. Laitoin kotisivuille videopätkän Taron treeneistä, lopussa Hannun huumoria ja minun kaukaa kaunis naamani. ;)

Pennut alkavat syödä kiinteää päivä päivältä paremmin ja nyt ne ovat alkaneet tekemään pieniä seikkailuja talossa. Taroonkin ne ovat saaneet ensikosketusta, joskin Taro on ollut aidan toisella puolella. Impi ei näytä pistävän asiaa pahakseen ja Taro osaa ottaa asian rauhallisesti, eikä kohella, kuten aluksi pelkäsin. Kafi ei aluksi uskaltautunut tulla pois huoneesta, mutta sekin on nyt rohkaistunut ja kulkee porukan mukana. Yritän huomenna kaivaa pokkarini esiin, että niistä saa taas videokuvaa.

Tässä teille vielä jälkikäiteispotretti Impistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti