sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Bassetit agilitaa

Järjestettiin Bassettien Agilitypäivä 26.3. Lägin hallilla. Oli mieletöntä, että osallistuneita oli peräti 14 joista 11 bassetteja. Kaikenkaikkiaan meni tosi hienosti ja olen erittäin tyytyväinen kaikkien suorituksiin ja ennenkaikkea asenteisiin. Impi ja Taro toimivat hyvin, siksikin, että Maija oli tehnyt hieman helpomman radan meille, kun ei osattu arvioida kuinka hyvin vierailevat tähden esteet taisivat. Hamu toimi lähinnä maskottina. Jopa aamulla itse leipomani korvapuustit tekivät kauppansa, vaikkeivät muotovalioita olleetkaan ;)

Suunniteltiin jopa Agirotuun osallistumista seuraavan kerran kun se järkättäisiin. Toivottavasti saadaan kaikki kisaavat petitit kasaan ja joukkoeeksi sinne. Tässä vielä kuvat osallistujista. Kiitos kaikille ja eritoten Maijalle, joka kärsivällisesti jaksoi ohjastaa kaikkia tasapuolisesti :)

Kokeneitte ryhmään kuului itseni ja koirien lisäksi, Laura&Jedi, Martti&Mimosa, Saija&Peku, Vilma&Bono, Simo&Bruce sekä Linda&Lulu.


Tässä Maija, sekä vasta-alkajien ryhmä: Jaana&Liinu, (Helinän mies, jonka nimeä en ikäväkseni muista)&mäyräkoirat Martta ja Miina, Helinä&Sani, Jenni&Namu ja Viivi.


2 kommenttia:

  1. Voi vitsit!Olisin tullut katsomaan jos olisin tiennyt,tietty ilman omia koiriani.Asun 5min kävelymatkan päässä hallista =)
    Olisin varmasti itse hyötynyt tosi paljon seuraamalla teidän treenejä.Yksin kun treenailee niin ei sitten tuu niin monipuolista treeniä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta agipäivästä! :)
    T. Linda&Lulu

    VastaaPoista