torstai 24. maaliskuuta 2011

Treeniitreeniitreenii ja vähän tulevaa

Ollaan tässä nyt aktiivisesti käyty hallilla treenailemassa, tänään Maija mukana. Se on jostain syystä niin, että menee aina paremmin kun yksinään käy, ehkä siksi, että Maikki tekee aina vähän vaativampia harjoituksia meille. No, minä esitin taas sellaisen klovnishown koirieni kera, että oksat pois. Askelkuviot ja ymmärrys eivät menneet ihan yksiin, ja siihen vielä lisäksi se, että olen alkanut kuulostamaan yliviritetyltä vinkulelulta radalla, takaavat varman viihdeosuuden treeneissä. No, tulipa taas uutta harjoittelemisen vaadetta meikäläiselle. Tästä on hyvä jatkaa ja tähdätä alkukesästä ehkä jo ekoihin kisoihin Taron kanssa.

Impi on nyt ilmoitettu valioluokkaan Tampereen kansainvälisiin näyttelyihin, jonne menemme tietty cacibien toivossa. Epäilemättä siellä on taas taattuja voittajakoiria mukana, joten Impin on parasta olla parhaassa mahdollisessa tilassa. Onneksi Suvikin lupautui esittämään koiran, niin ei mene ainakan huono handlaamisen tiliin, jos sieltä ei toivottuja tuloksia tule. Harkitsen vielä, pitäisikö Hamu viedä pentuluokkaan, mutta toisaalta iso näyttely voi olla pienelle mielelle liikaa. Se varmaan mieluummin jää leikkimään Taron kanssa Soilelle :)

1 kommentti:

  1. Parempi tuo yliviritetty vinkulelu kuin murroiästä kärsivä ;D

    Meitsi meinaan kuulostaa ihan tuolta jälkimmäiseltä..Välillä käskyt möreellä välillä kimeällä äänellä =)
    Ja kerran olin niin hirveän kuuloinen Mikin vauhtiradalla,että ajattelin,että miä jos olis ollu kisoissa?Olis ollu katsojilla hauskaa =)

    VastaaPoista