sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Näyttelyfiiliksia maaliskuulta


Toinen pentunäyttely on nyt takana päin. Tulokseksi ROP ja KP. Myös Hamun veli oli mukana, mutta harmiksemme tuomari ei palkinnut sitä KP:llä, jota pidän kyllä jokseenkin ankarana tuomiona. Perusteluksi tuomari sanoi, että Hamun etuosa on oli kehittyneempi ja se oli lyhyempirunkoinen. Mutta Ekakin pääsee varmasti vielä loistamaan kehissä, jahka saa vähän massaa :)

Tuomarin lausunto: "Urosmainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt runko. Hyvä eturinta. Tasapainoisesti kulmautunut. Miellyttävä luonne.Liikkuu hyvin. Karva kehitysvaiheessa."

Jätettiin suosiolla ryhmäkehät väliin, kun palkintoja havitteli suuri joukko muitakin ajo- ja jälkiryhmän koiria, mukaanlukien voittajarodut kuten beagle, dalmatialainen, rhodesiankoira jne. Sen sijaan suuntasimme koirapuistoon koko lauman vahvuudelta. Tarolla ja Ekalla meni hyvin yksiin ja tiettyä hengenheimolaisuutta oli havaittavissa. Siellä sai koira jos toinenkin kokea bassetpöyrityksen, kun kolme kehveliä meni kilvan niitä härnäilemään. Kuvia enemmän täällä.


1 kommentti:

 1. Mahottomasti onnea näyttelymenestyksestä =)
  Ja kiitos kun olit eilen jättänyt mulle aamuksi ne numerot paikoilleen =)
  Halusin kokeilla mun tykin ,Mikin ,kanssa sen eilisen radan ja jätin treenien lopuksi numerot paikoilleen.
  Mulla Miki on semmoinen tykki,että en olis uskonut selviäväni siitä eilisestä radasta sen kanssa,mutta me tehtiin se!Lataan blogiin videot myöhemmin
  Toivottavasti sait kuitenkin itse tehtyä ratoja siellä hyvin ettei häirinnyt se valmis rata siellä
  Kiitos vielä
  -Tuula

  VastaaPoista