lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ratapätkiä ja vastanpuruja

Taro-parka on kärsinyt jo useamman päivän vatsan löysyydestä. Olen nyt pitänyt tiukasti silmällä sen syömisiä ja alan tulla siihen tulokseen, että löysyyden täytyy johtua uudesta puruluulaadusta, jota ostin kun tavanomaisia ei ollut tarjolla. Ajattelin, että Canicur-kuuri voisi auttaa, mutta päin vastoin Taro oksensi sen syötyään, joten jouduimme keskeyttämään kuurin.

Onneksi Taron mielialoissa ei ole ollut suurtakaan muutosta. Yhtälailla se painaa Hamun kanssa koirapuistossa ja metsässä, eikä agilityssäkään huomannut mitään eroa normaaliin. Jos tilanne ei nyt helpotu puruluiden väliin jättämisellä tai oksentelu jatkuu, on minun luonnollisesti vietävä se käymään tohtorilla.

Mutta sitten, treeneissä siis taas. Konsultoituani Maijaa saadakseni apua itselleni ja Tarolle, sekä Suville ja Ramille, sujui treenit erityisen mainioisti. Olin tyytyväinen kaikkiin neljään. Hamun aivoissa oli naksahtanut selkeästi jotain, se ymmärsin jopa yhdistää esteen(rima maasa tietysti) ja putken sarjaksi. Taro toimi putkella taas kutakuinkin hyvin. Impi oli ihan reippaana ja teki taas tunnollista jälkeä.

Meillä oli tällä kertaa videokamera mukana, joten edesottamuksiamme voi katsella osoitteesta http://sariannajunnila.net/oliivielamaa/videot.php

Huomenna Hamun toiset näyttelyt tällä kertaa mukana myös Hamun veli, Eka :)

1 kommentti:

  1. Moikka
    Ihanaa tekemisen intoa.Kiva kun oli videoitakin =)
    Hyvin meni kaikilla.

    Onnea näyttelyyn.

    VastaaPoista