sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kotona taas

Rosa ja Hamu

Oltiin lauman kanssa käymässä Soilella Tampereella trimmauksessa, kun mieheke oli pokkailemassa palkintoja Pyhäjoella. Saldo oli kaikenkaikkiaan hyvä; Impi täysin karvaton ja Taron päälaki trimmattiin myös karvattomaksi, koska haluaisin siihen vähän karkeampaa karvaa. Nyt näyttää vähän tiibetiläiseltä munkilta, mutta koska näyttelyt ovat ohjelmassa vasta ensi vuoden puolella, se ehtii kasvattaa siihen kiva, siistin ja toivottavasti karkeamman karvan kiharaisen pehkonsa sijaan. Hamu pääsi Soilella kontaktiin melkoisen koiralauman kanssa, sillä se oli parhaimmillaan yhdessä seitsemän muun koiran kanssa. Koska koirat olivat lähinnä vanhuksia ja äärimmäisen hyväkäytöksisiä, uskalsin nuorukaisen sinne päästää. Reippaastihan se siellä meni ja leikki Taron entisen heilan, Huligaanin ja Taron poikien Fedjan ja Wertin kanssa. Ainoa kerta kun pikkuinen hieman säikähti, oli kun se oli sylissäni odottaessamme, että Soile tulee avaamaan ja viereisestä ikkunasta katsoi läpi valtavan mustaterrierin, Einsteinin, pää. Reppana vingahti pelkästä säikähdyksestä nähtyään ison mustan koiran, vaikka Einstein ei tehnyt muuta kuin katseli tätä lasin läpi uteliaana. Taron ja Impin jouduin kuitenkin pitämään visusti eri tiloissa, koska Taron juoksu oli lopuillaan, enkä tahtonut että tulee toista ylläripentuetta.


Huli ja Wertti 

Taron pentuja siis näin kahden pojan verran, eli Wertin (joka oli Soilella hoidossa), sekä Fedjan (tuli trimmaukseen). Olivat poijjaat kasvaneet äitinsä ohi aika reippahasti vieläpä. Olivat kyllä komeita, vaikka en vieläkään voi lakata hämmästelemästä Wertin väritystä. Se on kertakaikkiaan hämmentävä , muistuttaen vielä pitkän runkonsa ansioista enemmän mäyräkoiraa kuin petitiä tai käppänää. Mutta hirmu hieno luonne sillä oli, oli tottelevainen ja sopuisa, hyvin samantapainen kuin isänsä. Vaikka ihmehän tuo olisi ollut, jos niin hyväluontoisista ja sosiaalisista vanhemmista olisi rähjääjiä tullut.

Mutta reissu meni hyvin ja kiitokset taas Soilelle ja tämän kotiväelle majoituksesta ja mainiosta seurasta, trimmauksista puhumattakaan!


Wertti

Tänään saatiin myös viimein kauan odotettu tutkapanta Tarolle. En malta odottaa, että pääsen testaamaan sitä ekan kerran ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti