lauantai 2. lokakuuta 2010

Taron luonnetesti

Oltiin tänään siis luonnetestissä Hyvinkäällä Taron kera, joskin sinne pääseminen tuntui mahdottomuudelta, kun olimme jo melkein tunnin harhailleet pitkin perämetsiä. Onneksi olimme lähteneet ajoissa ja luonntestin aikataulu oli ainakin puolituntia jäljessä. 


Kun sitten viimein päästiin testiin, suoriutui Taro kustakin osa-alueesta suurinpiirtein niinkuin olin ajatellutkin. Päästi tuomarin lähelle, ei repinyt lelua, mutta sähläsi etutassuillaan kyllä kovasti. Se piti hirveää mekkalaa niskavillat pystyssä kelkkaa vastaan. Sitten kun kelkka pysähtyi ei järkyttynyt Taro-rukka uskaltanut sitä erityisen rohkeasti lähestyä. Sitten tulikin ihmisen hyökkäys. Taas hirmuisesti mekkalaa, mutta ei loppuun asti ei kestänyt kantti. Luoksetulossa ei tietenkään tullut oitis luokseni. Kun tuli muovipussi ja tynnyri, koira sinkosi kuin ohjus niiden tieltä. Muovipussi oli ehkä aavistuksen kamalanpi kuin tynnyri. Pimeä huone oli oikeastaan suurin ihmetyksen aiheeni, kun Taro tulikin muitta mutkitta luokseni, eikä jäänyt haahuilemaan omiaan. Kun Taro sitten laitettiin kiinni ja "hyökkääjä" tuli, se haukahti kerran ja antoi sitten asian olla. Päästi kuitenkin tuomarin luokseen. Lopulta tuli laukauskoe, jossa Taro osoitti kyllä rohkeutta ja suuntasi oitis siihen suuntaan mistä laukaus tuli. 

No, loppujen lopuksi tuli siis 142 pistettä ja laukausvarma. Katsotaan jos mennään toisen kerran joskus nelivuotiaana :)

Osa-aluepisteet: 

Toimintakyky -1 Pieni
Terävyys +1 Pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Tempperamentti +3 Vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma
Yht. 142 p.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti