tiistai 26. lokakuuta 2010

Shoppailua

Sain tänään palkan ja päätin, että voisin viimein ostaa kauan kaipaamani kalterin Volvon takaluukkuun - etenkin nyt se on tarpeeseen, kun karvakuonoja on jo kolme. Sopiva löytyikin Lohjanharjun Mustista ja Mirristä (en ole sielä aiemmin vieraillutkaan) ja kahdesta muusta lemmikkieläinliikkeestä löytämäni mallit eivät yksinkertaisesti sopineet autooni. Ainoa mutta tässä jutussa on tietysti se, että luonnollisesti heti kun saan hankittua jotain tarpeellista autooni, se menee rikki. Tänään se alkoi hälyttää "moottorin elektronista vikaa", ei muuta kuin korjaamolle. Matka Soilelle taittuukin siis nyt Suvin autolla, joka on toki mitä passellein koirien kuljetteluun. Omani saan takaisin vasta ensi tiistaina. 

Kalteri ei toki ollut ainoa, mitä Mustista ja Mirristä tarttui mukaan. En voinut vastustaa kiusausta, kun näin XXXL-kokoisen kevythäkin alennuksessa -60%. Siinä oli jotain pientä likaa kyljessä ja hieman se on mauttoman värinen (mintunvihreä), mutta erittäin passeli näyttelyhäkki kolmelle kaistapäälle. Eli nyt olisi viininpunainen ilmeisesti kokoa XXL (81,3 X 58,4 X 58,4cm) 1st Choicen kevythäkki myynnissä, jos joku on kiinnostunut ostamaan :) Uuden häkin viritin varastohuoneeseen ja Impi valloitti siitä itselleen heti pesän. 

Ja sitten vielä en malttanut olla ostamatta Hamulle omaa pienen pientä villatakkia. Pentu pärjäsi ulkona paljon paremmin takkiin puettuna, eikä tuntunut juuri ärsyyntyvän siitä mitenkään. Pikkuinen pääsi tänään ekaa kertaa laskeutumaan puomin alastulon. Hieman sitä jännitti, mutta turvallisesti päästin alas nakin luo. Hyvähän se totuttaa kaikkeen jo pienestä pitäen. Toki, kaikki pennun ehdoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti