keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Sairaskaulakertomus ja muuta

Impillä on ollut antibiootit ja kipulääkitykset kaksi päivää käynnissä ja tällä hetkellä kaula näyttää tältä:


Ei kovin kaunis, mutta parempaan päin. Kaikki tuo rusehtavat kohdat ovat siis rupea. Pahin turvotus on jo lähtenyt, mutta kivulias kaula on edelleen. Jouduimme eilen hakemaan eläinlääkäriltä vahvempia kipulääkkeitä, kun Impi-parka ei saanut lainkaan nnukuttua ja vain itkeskeli jatkuvasti haluten ulos. Siinä ei saatu sitten itsekään nukuttua, eikä käynyt kateeksi Hannua, joka joutui seuraavana päivänä töihin. 
Nyt Impillä on Tramal-tippoja kuurina ja siitä on saatu helpotusta pahimpaan kipuiluun ja nyt Impi saanut onneksi vähän nukuttuakin, vaikka eilisyö olikin vielä aika levoton.

Tässä vielä videopätkä Impi-paras nukkumayrityksestä eiliseltä. Se reppana ei saanut laskettua päätään, kun kaulaan sattui joka kerta sen koskiessa jotakin pintaa. (Jos joku ihmettelee, miksi otin videokuvaa Impin tuskista, niin ihan vain jos ell olisi halunnut vahvempaa lääkitystä varten nähdä mikä on ongelman ydin. Onneksi puhelinsoitto riitti tällä kertaa.)


Mutta nyt, piristävämpiä aiheita. 

Luokkakaverini hollanninpaimenkoirauros Sony (blogi) on ollut meillä päiväkylässä nyt kolmatta päivää, kun Janita on mennyt hoitelemaan hevosia Kaustiselle talliviikolle (jonka minä hyväksiluin). Sony on käyttäytynyt oivallisen esimerkillisesti ja minunkin koirani ovat ottaneet sen porukkaan hyvin. Mitään kummenpaa sähläilyjä tai stressejä ei ole aiheutunut kenellekään. Onhan Sony toki vanha tuttu, joka oli myös kesällä Soilella kanssamme samaa aikaa ja toisekseen käymme melko usein lenkillä sen ja Janitan kanssa. Tässä muutamia otoksia eiliseltä koirapuistoreissulta, jolta Impi-reppana joutui tietysti jäämään pois.


Hamulle on nyt varattu kastraatioaika joulukuulle. Tarkkaanottaen tiistai 11.12. Uskoisin, että kunhan tästä selvitään, niin alkaa meidänkin arkemme helpottua, jos ei muuten niin ainakin juoksuaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti