sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Murheiden multihuipentuma

Impin kaula siis.

Kiitos Janitalle, kun nappasit kuvan tästä ihanuudesta. 

En tiedä kuinka hemmetissä saan sen suojattua niin, ettei se jatkuvasti raavi sitä. Kortisonista ei ole ollut apua ja takajalkoihin kiinnitetyt paketit katoavat nopeasti. Kaulan lupaava rupeutuminen kariutui kun Impi poisti takajalkoja suojanneet paketit yön aikana ja rappasi kaulan taas auki. Sen jälkeen se ei paketoinnista huolimatta enää rupeutunut uudestaan, enkä tiedä mitä tehdä. Koetin suojata kaulan taas putkisiteellä ja lukuisilla kerroksilla muita haavansidontatarvikkeita, mutta puoli minuuttia ja kääreet oli revitty pois.

Pahin kivuliaisuus on selkeästi lähtenyt ja hyvä niin, sillä Impi ei enää suostu syömään Tramal-tippoja edes lihapullaan piilotettuna. On ollut jo pari kertaa lähellä, että tuimat tropit eivät olisi Hamun tai Taron suussa, kun Impi on sylkäissyt namit lattialle. Olen sitten ensi hätään antanut Norocarpia..

Pitänee siis soittaa taas huomenna eläinlääkärille...

3 kommenttia:

  1. Moikka
    Yhdestä supin puremasta Emmin poskessa huomasin,että ei ollut hyvä laittaa siihen kortisoonipitoisia voiteita..se ärsyyntyi niistä,yksi ihottuma itselläni meni huonommaksi kortisonipitoisista voiteista.Jätin sen pois ja suihkuttelin ihan vaan lämpimällä vedellä sitä Emmin poskea niin parani paremmin..Tosin tuollaista ihottumaa ei välttämättä voi hoitaa samalla tavalla kuin haavaa.
    Joskus noi kortisonipitoiset voiteet voi tehdä enemmän aphaa kuin hyvää.On olemassa semmoista kuin Bepanthen Anti-Exem voidetta jossa ei oo kortisonia eikä hajusteita eikä muitakaan ärsyttäviä aineita.Sillä lähti mun jalasta ihottuma joka oli allergisen reaktion aikaan saama.Tuota saa apteekista ilman reseptiä.Tuota laitan nykyään jos tulee jotain haavoja koirille ja on hyvää

    VastaaPoista
  2. o_o jopas Impille on sattunut. Paranemisia! Olin jo ehdottamassa Basibactia, mutta olitkin näemmä jo kokeillut sitä... Mikäli haluat vähän vaihtelua haavantäyteisiin postauksiin tässä olis yks vaihtoehto: http://kaasnatenho.blogspot.fi/2012/11/uno-y-uno.html

    VastaaPoista