maanantai 3. lokakuuta 2011

Mun petitti hakee.. ja tekee agia

Eilen oli siis tarjolla käytännön tunneilla hakutreenejä. Koirana taas Impi.
Impin mielestä tämä on oikein hauska harrastus. Mikäs sen hauskempaa kun juosta pätkä metsään hakemaan nameja piiloutuneelta ihmiseltä. Ensi alkuun kokeiltiin pellolla, tosi tiheän kuusikon läpi, mutta koska tuuli oli heikko, ei haju kantautunut läpi kuusikosta. Sen sijaan, kun tehtiin harjoitus metsän puolella, Impi toimi hyvin. Viimeisen harjoituksen päätteksi saatiin vielä opettajalta maininta "Mallikelpoinen suoritus". Impi sain hajun saman tien kun päästin sen irti ja kirmasi Janita luo, joka toimi maalimiehenä. Hieman harjoiteltiin jo ilmaisua, kun Janita pyysi Impiä haukkumaan ja kyllähän sitä "ANNA JO SE NAKKI!"-haukkua kuuluikin.

Ainoa miinus jonka voisin mainita on se, että Impi vollottaa koko ajan kun se joutuu odottamaan omaa vuoroaan. Luokkalaiseni pilailivat hieman Impin kustannuksella, kun se haukkui auton ikkunasta ulos. Hetkeksi se oli hiljennytkin ;)Illalla oli sitten ensimmäinen agilitytreeni ilman ohjausta tai siis ohjasimme toinen toistamme. Koska kaksi muuta harjoittelijaa varasivat suurimman osan esteistä, päätettiin tehdä kahdella esteellä. Hypyllä ja putkella. Harjoiteltiin kuolleita kulmia. Koirat toimivat suhteellisen hyvin. Erityytyväinen olin Taron nopsajalkaiseen suoritukseen. Vastakkaisen käden putket sujuvat jo paremmin. Keskiviikkona pitää testata kuinka käy radalla.
Hamukin oli reipas ja se on saanut jo vähän varmuutta ja nopeutta. Tein kaikilla samaa harjoitusta, mutta Hamulle kuollut kulma tuli hieman yllättäin, eikä ehtinyt reagoida. Ensi kerralla pitää koettaa vekata hieman ennen putkea, jotta saadaan sinne suorempi linja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti