lauantai 6. marraskuuta 2010

Kisakausi avattu

Aloitettiin aamu Impin kanssa kahdessa kilpailevia luokassa. Ikävä kyllä rata oli sellainen, että siinä oli hirmuisesti mutkia ja yksikin este hypättiin neljä kertaa, joten minä huonolla muistillani varustettuna kämmäsin kummatkin radat upeasti unohtamalla radan eli meille kummastakin radasta hyllyt. Impi oli kuitenkin virkeä ja kuunteli suhteellisen hyvin, joten olen siihen perin tyytyväinen. Lohdutan itseäni sillä, että onneksi meille ei koskaan ole virallisissa ykkösluokissa tullut niin kiemuraista rataa. Viihdearvo oli varmasti erittäin korkea, kun täysin kuutamolla sinne tänne juoksenteleva ohjaaja ja rotan näköinen petiitti koikkairoivat radalla sinne tänne. Minua hieman nolotti, mutta lähinnä nauratti.

Nyt kun pohjanoteeraus oli otettu sulavasti pois alta, mentiin Taron kanssa mölliluokkaan. Ja ohhoh. Se kuunteli alusta loppuun ja erehtyi ensimmäisellä radalla vain kerran juoksemaan ohi puomin. Eli tuloksena viisi virhepistettä ja neljäs sija. Olisi pitänyt ennakoida tämä ja ohjata se puomille tarkemmin, sillä se on ennenkin mennyt ohi kyseessä olevasta puomista.

Toinen rata meni ihan ok, joskin huomasin Tarossa jo vähän väsymisen merkkejä ja keskittyminen hieman rakoili. Hyvin se kuitenkin suoritti, kunnes tultiin putkelle, jossa sai valita kummasta päästä mennään sisään. Ohjasin sen väärällä kädellä putken suulle ja se jäi siihen pyörimään hämmästyneenä, lopulta hypäten jopa putken päälle seisomaan. No, loppu rata menikin hyvin ja edellisen radan puomikin suoritettiin ensimmäisellä yrityksellä. Joten kaikenkaikkiaan, olen erittäin tyytyväinen Taroon.

Hannu kuivaili meistä videon ensimmäisellä Taron radalla: http://www.youtube.com/watch?v=v_Mr4PW-OKM

1 kommentti: