tiistai 24. elokuuta 2010

Tuntematon sisustaja

Talossa tapahtuu kummia. Olen ollut koirien kanssa nyt yksinäni (miehen ollessa Pyhäjoella töissä) täällä muutaman päivän vartomassa Impin synnytystä. Kun olen sitten poikennut kahvilla naapurissa tai pyykkituvassa, on tapahtunut merkillisiä asioita. Vaikka olen varma, että varmistin portin keittiön ovella olevan kiinni ja valojen suljettuna talosta, palattuani Taro on keittiössä ja osa valoista päällä. Kenkiä on siirrelty ja joogamatto pitkin pituuttaan lattialla. Ehkä omituisin asia, mitä täällä on tapahtunut on se, että yksi tyynyistä oli mystisesti vaihtanut paikkaa sängyn päältä tietokonetuolille. Muuten olisin epäillyt itseäni, mutta muistan juuri aamulla laittaneeni tyynyihin uudet päälliset ja asettaneeni ne sitten takaisin sängylle. Yksi oli kuitenkin nyt jollain mystisellä tavalla joutunut tuolille. Joko koirani ovat jollain kehittyneemmällä tasolla älykkyydessään tai täällä käy joku ylimääräinen. 

Selkäpiitä karmii kummassakin tapauksessa. Myös työkalut ovat liikkuneet paikalta toiseen, vaikka kaappi on sekä lähtiessäni, että palatessani kiinni. Ehkä kävelen unissani ja siirtelen tavaroita muistamatta sitä? Pitänee virittää jonkinlainen videokamera kuvaamaan. 

Impi alkaa olla jo niin pyöreä, että se pitää kantaa portaista alas ja nostaa autoon ja autosta pois. Metsälenkeillä se töpöttää tasaisesti eteenpäin, välillä kadoten johonkin pusikkoon. Laskettuun päivään on viisi päivää, joten kyllä niiden pian luulisi syntyvän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti