lauantai 4. helmikuuta 2012

Ylös, ulos ja treeneihin...

Huolimatta siitä, että pakkasmittari näytti aamulla -30 astetta, lähdettiin reippaana heti aamusta pikaisesti metsään ja sieltä treeneihin. Ihan yksimielinen osaanotto koirienpuolesta ei ollut. Impi yritti käpertyä heti aamiaisen (tälläkin kertaa vain 5 nappulaa) jälkeen Hannun kainaloon ja jouduin sen sieltä hakemaan, kun reaktiota kutsumisiini ei ollut havaittavissa. Puin kaikille takit päälle, kun eilen löysin Mustin ja Mirrin alekopasta Hamullekin sopivan villajakun.
Autokin tuntui hieman karsastavan paukkupakkasia ja köhähti pari kertaa käynnistyksessä. Mutta sitkeänä autona Ulla-volvoni kuitenkin pärähti käyntiin. Se ei onneksi ole vielä kertaakaan (kopkop) jättänyt minua pulaan, joten se on hatunnoston ansainnut.

Käytiin metsän jälkeen nappaamassa Eve, sekä colliensa Riki kyytiin ja sitten ei muuta kuin agilityrataa pykäämään. Tehtiin paljon erilaisia käännöksia ja täytyy myöntää, että radansuunnitteluni on paikoin vielä hieman ontuvaa ja selkeästi tehty mini-koirille.
Ostin koirille lihasuikaleita palkaksi ja ne saivat kyllä herrasväen kintut kirimään melkoisiin vauhteihin. Impi suoritti tosi hyvin ja kuuliaisesti, vaikkei ohjaamiseni aina ole ihan niin kaunista katsottavaa.
Hamu puolestaan oikein yllätti minut kuinka hyvin se liikkui ja luki rataa (verraten edellisiin treeneihin, joissa kahta peräkkäistä hyppyä oli ongelmallista suorittaa. Nyt se teki takaakierroista lähtien tosi näpsäkästi ja ripeästi rataa. Kenties sillä voisi vielä joskus harkita kisaavansa. Pitäisi vain alkaa opiskelemaan niitä pahaisia keppejä... Mölliluokkaan se voisikin pian jo osallistua!
Kafin kontakti on kovasti parantunut ja tänään päästiin jo kokeilemaan hieman puomia, sekä putkea jota päääsääntöisesti harjoittelimme. Hetken aikaa kesti että Kafi hoksasi homman idean ja että toisessa päässä putkea odottaisi palkka, mutta kyllä se vähitellen siitä innostui.
Kafin kanssa jatkettiin myös kontaktia ja istu-käskyn nopeuttamista.

Kaikenkaikkiaan tulin hyvä mieli treeneistä ja sovittiin Even kanssa seuraavat maanantaiaamuksi ennen koulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti