torstai 23. helmikuuta 2012

Alkuvuoden kertailua ja pieniä tavoitteitaKuusi viikkoa kului kun siivillä, vaikka ensin ajattelin, että sehän on ikuisuus erossa Tarosta. Pienien alku sähellysten jälkeen Kafikin on sopeutunut hyvin, toivottavasti paluu omaan laumaan Miehikkälässä onnistuu hyvin.
Ainakin tyttösellä on ollut vauhdikasta täällä, metsällä käydään joka päivä ja treenamassa useamman kerran viikossa (mikäli aikataulu vain sallii). Hirveästi se ei ole vielä ehtinyt mitään ihmeellisyyksiä oppia, mutta kontakti on parantunut huimasti. Agilityesteistä se on päässyt kokeilemaan putkea, puomia ja hyppyjä ihan hyvin tuloksin.
Koulunpenkillekin Kafi on päässyt oppitunteja seuraamaan muutamaan otteeseen ja koirapuistossa on käyty katsomassa koirakavereita. Kaiken kaikkiaan on siis ollut kivaa :)
Huomenna lähdetään yhdessä Kafin ja Hamun kanssa kohti Miehikkälää Taroa hakemaan. Melkein seitsemän tunnin matka edessä!

Impin "kuntoutusprojekti" on saanut tulta alleen ja se on lähes 15 kilon painosta onnistunut pienentymään 12,6 kiloon! Lisäksi se on saanut vesijuoksumaton ja hankitreenin tuloksena huimasti lihasmassaa. Kaiken tämän saattaa havaita sen pirteämässä tavassa liikkua ja metsällä se on jopa irronut sadan metrin päähän, ompa lähtenyt oikein syyviin hankiin kahlaamaan jänisten jälkien ja papanoiden houkuttelemana. Tästä kaikesta riemuuntuneena aloin tutkailla mahdollisuutta tehdä come back agilitykisaradoille. Soppelisti ensi kuun alkupuoliskolla olisi Kokkolassa agility- ja hyppyradat ykkösluokkalaisille. Jos Impin kunnonkohotus siihen mennessä johtaa 300-500 gramman painonpudotukseen ja mikäli sen into riittää treeneissä, voisin vaikka yrittääkin kokeilla taas kilpailemista. Nyt vaan peukut pystyyn!
Hamulle olen kyttäillyt epävirallisia agilitykisoja, mutta niitä tuntuu olevan harjolla harmillisen vähän. Se voisi olla pikkuhiljaa valmis möllikisoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti