tiistai 6. joulukuuta 2011

Näyttelysuunnitelmia ja hakutreenejä

Impi ja Hamu on nyt ilmoitettu Kajaanin kansainväliseen näyttelyyn tammikuussa ja mukaan pääsee myös Hamun sisko Kafi. Toivottavasti SERTi onni olisi suotuisa, eikä CACIBeistakaan haittaa olisi. Kunpa vain saataisiin joku pätevä handleri narun päähän ;)

Käytiin tänään taas hakumetsällä Eveliinan ja Kristiinan kanssa. Treenipaikkana Kannuksen Taimiston takaiset metsät. Tuulta ei ollut oikein nimeksikään, joten vastatuuleen ei päästy treenaamaan. Seisova ilma näkyi koirien suoriutumisessa. Maalimieheksi olin pestannut Hannun, jotta saataisiin harjoitusta myös miespuolisista maalimiehistä.
Impi lähti kyllä reippaasti etsimään, mutta valmiiksi tallaamamme maasto harhautti sen etsimään maavainuisesti ja loppujen lopuksi aivan väärältä suunnalta. Hyvin se työskenteli ja etsi, mutta koska se eteni Hannusta katsottuna väärään suuntaan, oli sille annettava voimakkaita vihjeitä mm. kutsuttava kohti. Pitää ehdottomasti harjoitella sen kanssa vielä myötätuulisia hakuja, jos sen saisi työskentelemään loogisemmin.
Hamulle ja Tarolle oli tarjolla vielä alkeisharjoituksia eli ne saivat katsoa, kun maalimies juoksi piiloon. Kumpikin tykkäsi moisesta kovasti ja Tarolta pääsi siinä innostuksessa vielä melkoinen ajohaukkukin. Hienosti ne löysivät maalimiehet ja saatiin hyvä treeni aikaiseksi.
Yritettiin vähän videokamerallakin kuvata, mutta hämärtyvä sää ja erityisesti minun hyvällä suojavärityksellä varustetut pikkuturrikkani eivät oikein tainneet erottua nauhalta.

Huomenna olisi luvassa käytännöntunnit hallilla. Toivon mukaan tokoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti