keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Taro vesijuoksumatolla

Nyt kun Impi edelleen potee kaulaansa, on vain Taro päässyt vesijuoksumatolle huhkimaan. Tässä tämänpäiväistä todistusaineistoa:Aikaa meni siis 20 minuuttia ja mentiin vain kävelyä, jotta Taro tottuisi laitteeseen ja se saataisiin mahdollisesti rentoutumaan hieman. Ja hyvinhan se rentoutuikin maksapasteijan avustuksella. Vesijuoksumatolle kun ei saa nykyään muita herkkuja viedä kuin tuollaista tuubista pursotettavaa, niin päädyttiin sitten tähän ratkaisuun. Vaikka kylläpä tuo maksapasteijakin oivallisen hyvin Tarolle maistui. Ehkä ensi kerralla päästään jo hieman kokeilemaan raviakin.
Pahoittelen videon kökköä laatua, mutta netin hitaus olisi tehnyt parempilaatuisen videon lataamisen päivien projektiksi...


Impin kaulan kanssa painitaan edelleen. Viritin kaulurin sille valjaisiin kiinni, jotta se ei pääsisi nousemaan ja hankaamaan kaulaa, mutta senkään avulla ei mainittavaa edistystä ole saatu. Impin korvat nimittäin tarttuvat tulehtuneeseen ihoalueeseen kiinni kun se on kauluri kaulassa ja kun kauluri otetaan pois, avautuu ärtynyt ihopinta uudelleen. Nyt kokeilun alle otetaan korvien teippaaminen taakse ainakin silloin kun sillä on kauluri päässä. Jos sekään ei auta, niin alan olla vailla ideoita eli jos joku tietää jonkun hyvän patentin niin tähän suuntaan vain reippaasti.. Kiitos!

1 kommentti:

  1. Ole hyvä! http://kaasnatenho.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista