lauantai 25. joulukuuta 2010

Basuloiset

Kylmää pukkaa edelleen ja metsälenkille ei viitsi kovin helposti lähteä, kun huurtuneet silmäripset tekevät näkemisestä hankalaa. Ja Tarokin on taas osoittanut melkoista vilkkautta mitä karkailuunsa tulee. Toivottavasti sää vähän hellittää, niin voisi taas mennä koko porukalla metsään.

Jouluaattoa vietettiin rauhallisesti ja Hamu riemuitsi Maijan tuoman lahjapaketin pahvilaatikosta, jonka parissa se on viettänyt monia hetkia, tai vietti, kunnes pahvilaatikon olemus alkoi olla kiistanalainen. Yllättävän rauhaisaa täällä on nyt ollut, vaikka liikunta on jäänyt vähälle. Nytkin kaikki kolme rötköttävät reporankoina kuka missäkin.

Tänään käytiin siis koirapuistolla ja meitä vastassa oli uljas houndiherra Nanja (nimi on venäjää, siksi erikoinen). Hamu otti sen suureksi idolikseen ja tassutteli sen perässä, Taron kaahottaessa ympäriinsä tavalliseen tapaansa ja Impin kerjätessä nakkeja. Basseteillamme oli selkeästi varsin selkeä yhteisymmärrys ja Impikin suvaitsi hyvätapaisen herran seuraamme. Otin kamerankin mukaan, mutta koska kolea talviviima kohmetti kädet jo autolla, jäi sekin takapenkille odottamaan lämpimämpiä kuvauskelejä. Kameroista pitäisi tehdä sellainen talvimalli, jossa olisi valtavat näppäimet, jotta hanskoja ei tarvitsisi säädettäessä riisua.

No, meidän kokoonpano toivottaa kaikille joka tapauksessa valtaisan mainioita joulupyhiä ja alkaa tekemään listaa uudenvuoden lupauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti