sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Saikkua, synttärit ja mätsärit

Taro täytti eilen 29.9. neljä vuotta. On hassu ajatella, että siitäkin on jo hyvä tovi kun Taro seurueeseemme liittyi, aika menee niin nopeasti. Vastahan se oli pahainen kakara, joka pisteli poskeensa niin nappikuulokkeet kuin kämppiksen retron nahkalaukunkin. Taro on yksi hauskimmista koiraluonteista, joita olen kuunaan tavannut ja poikkeaa kovasti (lukuunottamatta sisaruksiaan) kaikista petiteistä joita tunnen. Se on superenerginen ja iloinen, niin hyvässä kuin pahasssa. Se on myös se koiristani, joka useimmiten on jäniksen perässä tai muuten vain omilla teillään. Toisaalta sen mentaliteetti harrastuskoirana on ko rodun edustajaksi mitä parhain! Joskus tuo yltiövilkas koira vie minut hulluuden partaalle, mutta enimmäkseen se ilahduttaa ja piristää innokkuudellaan harmaata arkea. Pois en vaihtaisi!

Taro kakarana :)

Parempaan suuntaan kääntynyt ikuisuusongelmamme kepit, saatiin viimein jämähdyksestä uuteen nousuun, kun pääsimme poistamaan taas yhden verkon. Enää verkkoja tarvitaan neljä ja puoli, joten toivoa on että ensi keväänä sitten viimein päästään kisaamaan Taron kanssa...

....jos sen sairasloma ei veny kovin pitkäksi. Se on nimittäin onnuskellut vasenta takajalkaansa säännöllisen epäsäännöllisesti erään metsälenkin jälkeen. Olen joutunut nyt rajoittamaan sen liikuntaa melkoisesti, koska vähänkään rankempi liikunta saa sen ontumaan. Ontuminen tulee ilmi tosin vasta liikunnan jälkeisen levon aikana. Nyt se on pari päivää ollut parempi, mutta vielä se saa olla nyt saikulla ja jos se vielä ontuilee, on edessä eläinlääkärireissu. Syyhän saattaa olla vain lihasvenähdyksestä tai muussa pienemmässä vaivassa, mutta parempi katsoa kuin katua. Onneksi sillä on nyt kattavat vakuutukset voimassa.

Sen verran uskallettiin tänään kuitenkin touhuta, että lähdettiin Janita ja Sonyn (blogi), sekä Roosan ja Nanan (blogi) kanssa Kokkolaan mätsäreihin, koko lauman voimin. Jälleen kerran Hamu tuntui kehässä nahkealta ja haluttomalta, siitä huolimatta se sai punaisen nauhan parissaan. Impikin nappasi punaisen nauhan, mutta kumpikaan niistä ei sijoittunut enää pienten punaisessa kehässä, vaikka Impi olikin tosi hyvän tuntuinen ja energinen kehässä. Esiintyikin hienosti. Roosa luotsasi ensin Hamua kehässä, mutta punaisteen kehään vaihdettiin päikseen ja minä otin pojan ja Roosa Impin.
Parhaaseen tulokseen ylsi tänään kuitenkin Taro, joka sai sinisen nauhan ja päätyi sijoittumaan sinisten kehässä kolmanneksi. Janita tälläkin kertaa ohjaksissa. Hienostihan Taro meni ja esiintyi kyllä erittäin kauniisti. Kuvia mätsäreistä ehkä myöhemmin. Sen sijaan saatte ihailla Taron pari vuoden takaisia koikkaloikkakuvia mökiltä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti