sunnuntai 26. elokuuta 2012

Hamu 2v. ja Yppäri RN 26.8.2012

Onnea Hamu-murulle ja muulle kaksi vuotta täyttävälle Impin Y-pentueelle!

Hamun synttärit kruunasi upea näyttelypäivä Yppärin ryhmänäyttelyssä, jossa Suvi luotsasi kaksi koiraa lisää valiokaartiin! Täst edes Hamu tunnetaan nimellä FI MVA Humisevan Harjun You Win Again ja Taro puolestaan nimellä FI MVA Humisevan Harjun Desert Rose :) Tuomarina toimi Hannu Talvi ja lausunnot olivat seuraavat:

Hamu: "Kauniisti liikkuva ja esiintyvä. Kauniit mittasuhteet. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvä ilme ja korvat. Jäntevä riittävän pitkä kaula ja runko. Oikein kulmautunut, hyväasentoiset raajat. Karkea karvapeite. Valkoinen tummin läiskin. Miellyttävä luonne."Taro:"Hyvin liikkuva. Mittasuhteiltaan oikea. Kaunisilmeinen pää. Jäntevä kaula ja selkälinja. Runko voisi olla hieman täyteläisempi. Kokoon riittävä raajaluusto, hyvin kulmautuneet. Karkea peitinkarva. Turkki ei aivan täyteläinen. Miellyttävä luonne."


Hamu suoriutui ryhmäkehässäkin hienosti viimeiseksi ei sijoittuvaksi eli oli ns. RYP-5, vaikka se ei virallinen sijoitus ollutkaan. Hyvin Suvi sai kummatkin koirat toimimaan kehässä, joten ei mennyt hukkaan hänen matkustuksensa Lahdesta asti meitä avittamaan :) Sitten vielä lisää kuvasadetta näyttelyistä:


1 kommentti:

  1. Halloo, tällaista tänään: http://kaasnatenho.blogspot.fi/2012/09/tunnustuksia-ja-kuulumisia.html !

    VastaaPoista