lauantai 14. tammikuuta 2012

Kajaani KV


Lähdettiin tänään kohti Kajaania, kansainväliseen näyttelyyn, kokoonpanolla Impi, Hamu ja Kafi. Kehät olivat taas jonkin verran myöhässä, mutta omalta osaltani saatan sanoa, että odotus palkittiin: Hamu nappasi toisen SERTinsä ja näin ollen seuraavaa tarvitaan vasta elokuun lopulla pikkumiehen täyttäessä kaksi vuotta. Vaikka halli oli kylmähkö ihmisille, niin Hamu oli siellä kuin kotonaan. Hälystä huolimatta poika esiintyi reippaasti ja ammattimaisesti. Tuomari Sakari Poti kirjasi meille seuraavan arvion:
"Kolmivärinen, keskikokoa hieman pienempi. Mittasuhteet oikeanlaiset. Oikealinjainen pää, kauniisti kiertyvät korvat. Erinomainen runko ja raajarakenne. Hyvä karkea karva. Oikea-asentoinen häntä liikkeessä. Kevyt liike (!). Rauhallinen, miellyttävä luonne."

Lopulline tulos oli siis ERI, SA, PU2 ja SERT, sekä ROP-Juniori (näyttelyissä järjestettiin Royal Canin Junior-kilpailu", johon ROP-Juniori arvolla sai osallistua. Ikävä kyllä lähteminen olisi mennyt niin myöhälle, että näin parhaaksi jättää kisan välistä)

Kafi esiintyi hienosti nuorissa nartuissa, mutta tuomari piti sitä vielä keskeneräisenä, joten se sai laatuarvosanan EH.

Impi esiintyi mukavasti ja terhakkaasti, mutta sai ilmeisesti karvan laadusta noottia ja tuloksena oli ERI, SA ja PN3 eli CACIBit jäivät tälläkin kertaa haaveeksi. Ehkä olisi vain parasta olla menemättä enää ainakaan hetkeen näyttelyyn sen kanssa. Arvostelu oli seuraava:
"Kolmivärinen, keskikokoa hieman pienempi. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, kauniisti kiertyvät korvat. Erinomainen runko ja raajat. Oikeasentoinen häntä. Hyvä karva. Kevyt, tehokas liike. Rauhallinen luonne."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti