perjantai 1. maaliskuuta 2013

Trimmausrupeama

Impi ja Hamu on nyt sitten rimmattu tälle keväälle. Ensi viikolla vuorossa vielä Taro. Impi pohjavilla oli tälläkin kertaa varsin heikko, ilmeisesti valeraskauksien takia. Olen alkanut pohtia mahdollisuutta steriloida se, mikäli sama meno jatkuu ensi juoksujenkin jälkeen.
Hamun turkki oli ihan ok kunnossa leikkauksesta huolimatta. Jaloista hieman pehmennyt, etenkin etujalkojen sisäosista. Täytyy myöntää, että tällä kertaa oiottiin pari kulmaa saksien. Lähinnä alueet, joissa iho on herkempi (kuten jalat, vatsanalunen ja rinta), ihan vaan koiran olon helpottamiseksi. Etenkin kun näyttelyissä me tuskin tulemme käymään enää lainkaan, ettei nyt ihan harrastuksen vuoksi, niin eipä tuolla ole niin suurta merkitystä.

Tarolla on tällä hetkellä tyylikäs pussihousukampaus, kun vein siltä jalkakarvat runsaan lumen paakkuuntumisen takia. Ensi viikolla sitten viedään loputkin.

Pian on varmaan kaikilla luokallani yksi petit basset trimmausportfoliossaaan, mutta mikäs siinä kun kerran niin tässä nyt on. Hyötysuhde on kuitenkin molemminpuolinen.

Lopuksi vielä vähän kuvia uusista kampauksista:

2 kommenttia:

  1. Täällä kutsuu kohta kans karvasavotta - enkä edes tyydy pelkästään omaan koiraan, vaan olen buukannut itseni nyppimään kaverina Tenhon veljeä, mahdollisesti myös sen isää ja riiseniä. Sormet on niiiiiiiin mustelmilla kuun lopulla.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kyllä siihen nopeasti tottuu :) Itsellä auttaa sormikumien ja/tai trimmaustalkin käyttö säästämään sormia. Sitä tulee varmaan taas kesällä nypittyä useampi elukka viikossa, kun menen taas Soilelle TOPpia tekemään, katsotaan sitten kuinka sormet kestää...

      Poista