sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Trimmailua

Nyt on sitten kevään trimmit tehty kaikkien koirien osalta. Taro pääsi tunnille mukaan ja siltä nypittiin kaikki irtoava. Ihana sileä pohjavilla tuli esiin ja Taro näyttää nyt tosi sporttiselta. Vielä pitäisi toisen korvan reunus viimeistellä ja sitten on bueno.
Hamu me nypittiin Marin kanssa tänään ja siihen meni vaivaiset tunti ja vartti! Hamun trimmattiin tuossa pari kuukautta sitten, mutta sille oli päässyt tulemaan nk. tuplaturkki ja nyt sitten otettiin se pitkäksi päässyt uusi turkkikin pois. Näillä turkeilla mennäänkin sitten varmaan elokuun näyttelyyn asti. Hamulla nyt jäi hieman tassuihin tekemistä, mutta kun poika eilen metsäreissulla onnistui rikkomaan tassunsa hankeen, niin annettiin niiden olla, kunnes ärtynyt iho palautuu normaaliksi.


Hamu ennen trimmiä...


... ja trimmin jälkeen

Taro pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa vesijuoksumattoa perjantaina. Aluksi jänskätti aika tavalla, etenkin kun vesi tankissa oli aika vilpoista, mutta pienen tuumimisen jälkeen se lähti ihan kivasti taapertamaan. Ensimmäisen kerran merkeissä mentiin vain kävelyä, ensi kerralla sitten jo ehkä vähän juoksua. Toivottavasti vesi olisi sitten vähän lämpimämpää, koska Tarolla tuli aika kylmä 12 minuutin kohdalla ja päätettiin sitten lopettaa siltä erää. Taron ensimmäinen suoritus jopa videoitiin, katsotaan jos saisin videon nettiinkin jossain välissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti