perjantai 3. heinäkuuta 2009

Öinen juoksulenkki ja muuta mukavaa

Sattuipa niin muikeasti tässä pari viikkoa sitten, että laiskojen tapojeni mukaisesti lähdin käyttämään oliiveja iltapissalla niin, että oveni jäi raolleen, koska en jaksanut etsiä kotiavaimia käsiini. Enpä kuitenkaan tajunnut, että parvekkeen ovi olikin jäänyt auki. Palatessani sitten käytävään, kuulen kuinka oveni pamahtaa lukkoon. Siinä meinasi tulla hätä käteen, sillä kello löi yhtä yöllä ja minulla ei ollut avaimia eikä puhelinta missään. Sen sijaan kaksi pässinpäätä narujen päässä. 

Aluksi suunnittelin yhyttäväni jonkun naapureista lainaamaan minulle puhelinta. Ikävä kyllä en sitten kehdannutkaan siihen kellon aikaan mennä soittelemaan ovikelloja, joten lähdin toiveikkaana Salon kadulle etsimään puhelinpitoista väkeä. Sain kävellä hyvän tovin, että lopulta löysin erään ystävällisen naishenkilön, joka sitten lainasi puhelintaan. Pirautin nopeasti yövartijan numeroon, jonka olin opetellut ilmoitustaululta ulkoa. Kysyttäessä, kuinka kauan minulta menisi palata kotiin, vastasin reippaasti, että "kymmenen minuuttia". Varin optimistinen arvio, ettenkö sanoisi. Matkaa oli kuitenkin noin kaksi ja puoli kilometriä. Pistin siis juoksuksi ja koirat olivat ihan ällikällä lyötyjä, että mikä hemmetti tällaisen öisen koikkelehtimisen tarkoitusperä mahtaisi olla. Sitkeästi ne kuitenkin juoksivat kannoillani kotiin asti ja täytyy sanoa, että huhhuh. No, en minä siitä kymmenessä minuutissa selvinnyt, mutta onneksi vartija oli myöhässä ja ehdin loistavasti paikalle. Lopulta sitten pääsin kotiini ja koirat painuivat uupuneina nukkumaan. Impi eritoten, oli hieman loukkaantuneen oloinen, kun se ei ollut takaisintulomatkalla saanut nuuskia kyllikseen.

Satuin lueskelemaan toissapäivänä Bassetkerhon foorumia ja huomasin, että Impi oli Vuoden näyttelykoira-tittelin reunassa kiinni jakaen viidennen sijan erään toisen näyttelykoiran kanssa. Eli toivottavasti Porin KV-näyttely menisi hyvin jotta Impi saisi lisää pisteitä. Ei sitä tiedä jos vaikka siitä tulisi Vuoden Näyttelypetit 8) Mutta joo, eipä tässä taida täällä erää olla kummempia. Onnittelen itseäni 20-vuotissyntymäpäivänä johdosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti