torstai 23. heinäkuuta 2009

Hormoonihyrrä

Olen viimeaikoina ryhtynyt pohtimaan koirieni seksuaalisuutta, sillä ei riitä yhden käden sormet  laskemaan kertoja yhden päivän aikana, kun jompi kumpi on nylkyttämässä toista. Eikä siinä vielä kaikki, tämä ylitsepursuava seksuaalisuus ei rajoitu pelkästään siihen perinteiseen koira-asentoon, vaan sieltä on pian tullut kaikki kama sutra-kirjasta löytyvät asennot aina kuuysistä lähtien. Koirat ovat koiria, sitähän ei kukaan voi kieltää, mutten voi väittää, etteikö etenkin ei-koiraihmisten katseet  olisi olleet hämmentyneinä, kun tämä pornoshow pyörähtää käyntiin. No, siinä sitten koetan selitellä asiaa alistamisella ja laumahierarkian vahvistamisella, mutta... no... rajansa kaikella, otaksun.

Moista käyttäymistä pohtiessani toivon, että osaltaan kysymys on tällä hetkellä koirieni erityyppisistä hormonaalisista tiloista. Taro nimittäin on tällä hetkellä ensimmäisessä juoksussa ja Impiä riivaa armoton pesänrakennusvietti, sillä se kärsii juuri valeraskaudesta. Tarolla on onneksi naapurissa poikakaveri nimeltään Vili, joka tosin on melkoinen hienostoherra verrattuna rajuotteisiin narttuihini. Cotton de tulear-uros on kuitenkin ilmoittanut Tarolle suuresta mielenkiinnostaan, toivottavasti Taro osaa käyttäytyä sievästi, eikä heti ruhjo herkkähipiäisen aivoja pellolle.
Impin pesänrakennus on ollut perin raivokasta ja siitä on saanut kärsiä muunmuassa parvekkeella oleva patja. Tänäaamunakin se ilmaantuin patjan välistä naama vaahtomuovin palasissa. Saa nähdä joudunko hankkimaan uuden patjan.

Viikonloppuna kun lähdemme kohti Jyväskylää menevät tyttöset ja Impin yksi rakastajista, Cosmo-uros hoitoon Soilelle Kangasalalle. Impin hyperseksuaalisuus tunnetaan myös siellä, sillä viime vuoden kesällä sitä ei pystynyt estämään minkäänlaisilla virityksillä tulemasta alakerrasta mustaterrieri-miesten pariin. Se onnistui keplottelemaan itsensä läpi kaikista porteista ja sitten alkoi sellainen koirien origio-rinki yläkerrassa, että oksat pois. Onneksi Puke ja Einstein ovat niin suuri, ettei vahinkoa päässyt sattumaan Impin kiihkeistä yrityksistä huolimatta.

Tässä merkintä tällä erää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti