tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uusi yritys ja Turun kuulumisia


Elo Turussa on alkanut vähitellen asettua omille urilleen ja koirat ovat melko hyvin asettuneet taloksi. Vieläkään ei ole agilityyn löytynyt treenipaikkaa, mutta kyselyjä on lähetetty ja vastauksia odotellaan. Muuten on reenailtu vähän puskatokoa ja täytyy myöntää, että suurin osa ajasta on mennyt uuden yrityksen alulle laittamiseen.

Impi ottaa lepoa auringonpaisteessa
Uusi yritykseni on nimeltään Koirapalvelu Kelpo Kuono ja se keskittyy pääasiallisesti koirien trimmaamiseen, mutta sivujuonena on myös koulutuskurssit, joista ensimmäinen eli arkitottelevaisuuskurssi alkoi viime maanantaina. Ottaen huomioon, että nyt on neljä viikkoa tehty hommia, on asiakkaita ollut ihan mukavasti ja osoitankin kiitokset luottamuksesta heille! Juhannuksen jälkeen on ollut hiljaisempaa, mutta kyllä niitä varauksia vähitellen on kalenteriin kertynyt. Kelpo Kuonon kotisivuille pääset tästä.



Koirille on varattu silmäpeilaus- ja gonioskopia-ajat 14. päiväksi. Hamua ei ole vielä kertaakaan peilattu ja tyttöjenkin silmäpeilauksista on tovi vierähtänyt, joten jännityksellä odotan tuloksia.

Lopuksi vielä kuvapommitusta!


Hamun hepulit



Vielä virtaa! Vaikka eihän 7 vuotta ole vielä ikä eikä mikään tälle rouvalle :)


Hepulin päätteeksi onnellista piehtarointia nurmella

Juhannus sujui mökillä ja koirat saivat juosta sydämensä kyllyydestä!


Nakinmetsästystä Taron toimesta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti